Verv en venn

– og du blir belønnet!

Hjelp vennene dine å oppdage Detektivklubben De Tre Lykter og de spennende bøkene om Lissi, Luta og Fyrstikken!

For hver venn du verver, får du en overraskelse i posten.

Når du har lest minst én av bøkene om De Tre Lykter og vervet til sammen 3 venner, rykker du dessuten opp til å bli AGENT, får et nytt, sølvfarget agent-medlemskort og en spesialdesignet T-skjorte i posten!

Verver du så mange som 10 venner til sammen, og dessuten har lest minst to av bøkene om De Tre Lykter, rykker du opp til SUPERAGENT, får et nytt, gullfarget superagent-medlemskort og dessuten to super-premier i posten: En flott refleksvest med det spesielle agent-trykket på, og en spennende overraskelse til!

Slik gjør du: Skriv din venns navn og e-postadresse i skjemaet her nedenfor.
OBS! I meldingruten skriver du "Vervet av" og navnet ditt, samt hvor mange venner du har vervet før, så blir det lettere for meg å finne ut av det.

For å kunne rykke opp til AGENT, må du til sammen ha vervet 3 venner og ha lest minst 1 av bøkene om De Tre Lykter. For å kunne rykke opp til SUPERAGENT, må du til sammen ha vervet 10 venner og ha lest minst 2 av bøkene. Derfor må du også svare på spørsmålene om hvilke bøker du har lest.

Trykk på "Send" og sjekk at det kommer opp en beskjed om at skjemaet er sendt. Hvis du verver flere venner samtidig, fyller du ut skjemaet én gang for hver (du må da klikke på menylenken "Verv en venn" etter hvert innsendt skjema for å få fram et tomt skjema igjen).

Jeg sender en e-post til vennen(e) du har vervet, og etter det registrerer han eller hun eller de seg som medlem i Detektivklubben De Tre Lykter. Når det er gjort, mottar du snart vervepremie i posten :)

Hilsen klubbsjef Reidar.