Ukens sitat

Hver eller annenhver uke presenterer vi et nytt sitat fra en av de spennende bøkene i De Tre Lykter-serien - iblant et morsomt sitat, iblant et spennende sitat, iblant et interessant sitat, iblant et mystisk sitat. Og iblant med kommentar. Du må gjerne sende inn forslag til klubbreidar@hotmail.com.

Spenningen er til å ta og føle på ... Håper du koser deg med bøkene!

Klikk på en overskrift for å lese hele sitatet, og av og til en kommentar til det.
Bruk sidens meny eller nettleserens tilbake-pil for å komme hit igjen.

Bilder gjør bloggen din mer levende og tiltrekker seg lesernes oppmerksomhet. Det første bildet i et innlegg brukes automatisk som miniatyrbilde for hele innlegget. Det vil si at man bør velge det første bildet med omhu.

Meningen med det innledende avsnittet er å føre leseren inn i temaet. Det kan brukes for å gi leseren en forsmak på hva innlegget handler om. Innledningen bør bli formatert annerledes enn resten av innlegget. Les videre for å få vite mer om hvordan du kan formatere dine innlegg.

Korte og konsise blogginnlegg er den beste måten å fange leserens oppmerksomhet på. Et spennende innledende avsnitt etterfulgt av et kort og velformulert utfyllende avsnitt vil sørge for en god leseropplevelse og tilbakevendende lesere.