Ukens sitat

Hver eller annenhver uke presenterer vi et nytt sitat fra en av de spennende bøkene i De Tre Lykter-serien - iblant et morsomt sitat, iblant et spennende sitat, iblant et interessant sitat, iblant et mystisk sitat. Og iblant med kommentar. Du må gjerne sende inn forslag til klubbreidar@hotmail.com.

Spenningen er til å ta og føle på ... Håper du koser deg med bøkene!

Klikk på en overskrift for å lese hele sitatet, og av og til en kommentar til det.
Bruk sidens meny eller nettleserens tilbake-pil for å komme hit igjen.

Meningen med det innledende avsnittet er å føre leseren inn i temaet. Det kan brukes for å gi leseren en forsmak på hva innlegget handler om. Innledningen bør bli formatert annerledes enn resten av innlegget. Les videre for å få vite mer om hvordan du kan formatere dine innlegg.

Korte og konsise blogginnlegg er den beste måten å fange leserens oppmerksomhet på. Et spennende innledende avsnitt etterfulgt av et kort og velformulert utfyllende avsnitt vil sørge for en god leseropplevelse og tilbakevendende lesere.

Bilder gjør bloggen din mer levende og tiltrekker seg lesernes oppmerksomhet. Det første bildet i et innlegg brukes automatisk som miniatyrbilde for hele innlegget. Det vil si at man bør velge det første bildet med omhu.