.
OMTALER I MEDIA

Noras Bokblogg: Begeistret anmeldelse av "Mannen som forsvant"

14-åringen Nora Vinjor Røssland er Norges yngste bokblogger. Hun leser og anmelder en imponerende mengde barne- og ungdomsbøker og er så proff og dyktig at bokhandlere, forlag og forfattere har stor respekt for hennes synspunkter. I påsken 2019 omtalte hun De Tre Lykter-serien og anmeldte den første av bøkene, "Mannen som forsvant".

Nedenfor finner du en printscreen-montasje fra anmeldelsen samt en lenke til den i bloggen.

Halden Arbeiderblad: Begeistret anmeldelse av "De mystiske tøydukkene"

Nedenfor finner du hele Halden Arbeiderblads anmeldelse* som printscreen-faksimile samt en lenke til den i avisen. (Petrus Jensen bodde i sine røtters by Halden på den tiden.)
*HA har kun anmeldt "De mystiske tøydukkene.

Printscreen-faksimile
Printscreen-faksimile
Printscreen-faksimile
Printscreen-faksimile

Halden Arbeiderblad om forlagsetableringen

Følgende utmerkede artikkel ble publisert i Halden Arbeiderblads nettutgave den 10. juni 2017 (screenshots).
Som du ser, gjorde journalisten et betydelig nummer av at Baryton Bokforlags grunnlegger "ga opp" det eksterne forlaget fordi han tjente for lite på å ha bøkene sine der. Det er i hvert fall en del av sannheten - resten kan du lese på siden OM OSS. Forøvrig har avisen også laget en sak i forbindelse med at
forlaget sjøsattes den 5-11-2017 og samtidig utga to av tre bøker i detektivserien De Tre Lykter (den tredje kom i mai 2018).

Fortfatterintervju i "Rett på"

I dette TV-intervjuet kan du høre Petrus Jensen lese fra første utgave av "Mannen som forsvant" og "Godstyvene", som er de første bøkene han skrev om Lissi, Luta og Fyrstikken.  Baryton Bokforlag har nå utgitt begge disse i nye, reviderte utgaver.
Bok 1 kom 26. oktober 2017 sammen med Petrus Jensens nye bok "De mystiske tøydukkene", og bok 2 kom ut 3. mai 2018.

Etter høytlesingen sier programleder Kjetil Aabø:
"Du har et rikt språk, syns jeg. Det synger bra!"

Kjøpe bøker?   /|||   Omtale bøker?   /|||   Spørre om bøker?   /|||   Bidra til leselyst?

Lørdagsgjest i Halden Arbeiderblad

Jensen er ifølge Halden Arbeiderblad byens "ukjente forfatter". I dette lørdagsgjest-portrettet, som sto på trykk den 26. september 2015, forteller han blant annet om den lange veien til å bli forfatter, om tre bokutgivelser (dette var før han etablerte Baryton Bokforlag og ga ut barnebøkene selv) - og om et lite filmselskap som mener De Tre Lykter-bøkene har potensiale for å bli TV-serie!

.