BESTILLING

til bokhandel

(Bestillingsskjema - se lenger ned)

Rett som det er kommer en kunde og spør: "Har dere noen spennende bøker for barn fra 9 til 13 år? Eller 10 til 14? Hun (han) er glad i å lese og liker krim, men det må ikke være veldig skummelt. Ikke ekkelt, liksom. Ja, også har hun (han) lest de fleste av Clue-bøkene til Horst, da ..." Da er det helt uvurderlig å ha noe mer i samme kategori å anbefale! Og mye lettere å anbefale hvis man har lest bøkene - og liker dem ...

Og vår lykkelige erfaring er at veldig mange som leser dem, liker dem! Derfor sender vi mer enn gjerne et leseeksemplar av hver bok, hvis dere ønsker å lese dem :)

I Barytons NETTBUTIKK kan dere lese mer om hver av dem. På siden FOR BOKHANDEL kan dere lese om noen bokhandlere som allerede har solgt godt av dem. På de nevnte sidene, og ikke minst på siden SAGT OM DE TRE LYKTER-BØKENE, finner dere flere uttalelser fra både barn, bokhandlere, lærere, foreldre, bokbloggere og manuskonsulenter. Foreløpig er ikke De Tre Lykter-serien like kjent som Clue-serien, men gjør man aktuelle kunder oppmerksom på bøkene, er de like lette å selge! Én bok i uka, året igjennom, er absolutt mulig ...

Det kan være lurt å bite seg merke i følgende tre signifikante forskjeller fra Clue-serien:

  1. I De Tre Lykter-bøkene er handlingen lagt til gamledager, nærmere bestemt i 1965 - Internett og smarttelefoner var bare framtidsfantasier. Kuriost, eksotisk og spennende for dagens unge lesere - og flashback for besteforeldrene :)
  2. I De Tre Lykter-bøkene dukker det opp enkelte overnaturlige fenomener midt i hverdagsrealismen - blant annet har mannen som forsvant (bok 1) noen likhetstrekk med Snåsa-mannen :)
  3. I De Tre Lykter-bøkene er det mer lesestoff - rundt regnet 100 sider mer per bok.

Bestillingsskjema for bokhandel:
Gratis leseeks og/eller bøker for salg

(Alle felt med benevning i fet stil er obligatoriske)

Salgsbetingelser

Bøkene er registrert i Bokbasen/Mentor og distribueres som hovedregel av Sentraldistribusjon, med følgende bokhandelrabatter (likt for alle):

35 % ved kjøp av 1 - 2 stk. av én tittel
40 % ved kjøp av 3 - 6 stk. av én tittel
45 % ved kjøp av minst 7 stk. av én tittel

Bokhandler kan også bestille direkte fra forlaget på samme vilkår, men frakt kr 59,-  (Posten / Bring) kommer da i tillegg på bestillinger under kr 400,-. Moms kommer i tillegg på alle kjøp for videresalg.

Returrett - se nest nederst på siden For bokhandel.