De Tre Lykter-serien - bok nr. 2: Godstyvene, e-bok

E-BOK

Spenning på 60-tallet - gutter/jenter 9-14

E-bok med mye spennende lesestoff for pengene
(papirboken: 267 sider).
Forfatter: Petrus Jensen

Boken finnes også som:
Innbundet papirutgave

Bare et par uker etter at de har funnet Pettersen, dumper De Tre Lykter opp i et nytt mysterium: To menn bærer esker inn i skogen i ly av mørket, fra godsvogner på Grynvik stasjon og ned i en bortgjemt liten skyggenes dal. Men - eskene er sporløst borte! Heng på når Lissi, Luta og Fyrstikken spionerer på tyvene og klekker ut en plan! ...

Skroll ned for leveranseinfo og mer om boken!

kr 99,00
Sendes som vedlegg i e-post i løpet av 1-2 virkedager.
Skroll ned for å prøvelese e-boken,
lese anmeldelser og se flere detaljer om boken.


Godstyvene - DETALJER

Serie (nr):  De Tre Lykter (2)
Språk:  Bokmål
Utgivelsesår:  2020 (papirboken 2018)
Utgave:  Andre, revidert og forkortet (første utgave 2014)
Forfatter:  Petrus Jensen
Omslagsillustratør:  Asbjørn Tønnesen
Utgivelse:  E-bok
Produksjon:  eBokNorden, Tønsberg
Illustrert:  Nei
Språk:  Bokmål
Alder:  9-14 år
Sjanger:  Detektiv / Krim / Spenning
Tid:  1965
Format:  Nedlastbar EPUB-fil
Omfang (innbundet):  267 sider
Veiledende pris:  99 kr
ISBN:  978-82-832820-2-3
Kjøp/bestilling/streaming privat: 
  Nettbokhandel / Barytons nettbutikk / Nextory

Som lånebok:  I bibliotekappen Bookbites 
Kjøp/bestilling, bibliotek og skole: 
  eBokNorden / Biblioteksentralen / Barytons nettbutikk

Hva lesere mener om boken

"Etter å ha lest 2 av 3 av disse spennende bøkene, med lun humor og mange interessante elementer, er jeg så glad sønnen min på 12 og jeg fortsatt har 1 bok igjen å kose oss med! Håper at flere bøker er på vei, når vi nå har funnet en perle av noen bøker."
Anmeldelse med 5 stjerner på Barytons Facebookside,
Heidi Victoria Såglund, Halden.

"Jeg ble helt oppslukt av begge bøkene etter bare første avsnitt!"
Natalie, 14 år, Moss (om bok 1 og 2)


Les flere uttalelser om De Tre Lykter-bøkene
- fra barn, foreldre, lærere, bokhandlere,
media/bloggere og manuskonsulenter:

Godstyvene - BAKSIDEN

For mange år siden skjedde det uforklarlige ting i Grynvik. Det var på den tiden TV-bildene var svart-hvite og det fremdeles fantes ettøringer og sveivetelefoner...

Bare et par uker etter at de har funnet Pettersen, dumper De Tre Lykter opp i et nytt mysterium: To menn bærer esker inn i skogen i ly av mørket, fra godsvogner på Grynvik stasjon og ned i en bortgjemt liten skyggenes dal. Men – eskene er sporløst borte!

Heng på når Lissi, Luta og Fyrstikken spionerer på tyvene og klekker ut en plan! Opplev det mystiske lyset, møt «mannen fra den andre siden», bli med på nattlig padletur i kanalen og spaningstokt på en øde øy! Hold deg fast når de blir ufrivillige blindpassasjerer, når de blir innesperret – og unnslipper! Vær med når de går til aksjon – og må flykte!

Detektivserien De Tre Lykter passer for jenter og gutter fra 9 år og oppover. Her er det humor og forelskelse, kløkt og mot, glimt av det overnaturlige midt i den kjente virkeligheten – og framfor alt dramatikk og spenning – i et sjarmerende og passe gammeldags norsk-svensk grensemiljø.

Gratis smaksprøve på e-boken -
her kan du laste ned Mannen som forsvant til og med kapittel 3 (krever app for e-bok):

Godstyvene: Utdrag fra manuskonsulentens uttalelse

"Godstyvene er en velskrevet, leseverdig og - tidvis - meget spennende roman. Leseren blir tatt med til en tid og et sted som både er fremmed og gjenkjennelig. Gode person- og miljøskildringer gjør at Grynvik og området rundt blir levendegjort, og forfatteren klarer på en utmerket måte å gi oss følelsen av å være til stede i en annen tid - en tid der mennesker enda drømmer om å gå på månen, og der mobiltelefoner nærmest er science fiction. (...)

Det er i det hele tatt en mengde gode beskrivelser i boken, og her vil jeg kun trekke fram én (...) Her føler leseren seg til stede i boken, sammen med Luta og Lissi, på godstoget, med lukt av tømmer og jernspon i nesen. Det er godt gjort. Og dette er ikke et engangstilfelle - det skjer igjen og igjen i boken. Forfatteren skriver helt enkelt godt. (...)

Det er lett å bli glad i de tre hovedpersonene, og de utfyller hverandre godt. Samspillet mellom dem er en fryd å lese. (...) Universet forfatteren har skapt, er et sted vel verdt et besøk. Eller flere. Jeg blir gjerne med De tre lyktene på nye eventyr."

Jan Roger Stensland, bokarbeid.no