Festningens hemmelighet, INNB.

NY bok!

Av Petrus Jensen

Detektivserien De Tre Lykter - BOK 4 - Spenning på 60-tallet - gutter/jenter 9-14  

Lissi, Luta og Fyrstikken hører mystiske lyder og skjønner at noe er i ferd med å skje inne i den gamle festningen. Noe som slett ikke tåler dagens lys. Kan det ha en sammenheng med den oppsiktsvekkende rans- og innbruddsbølgen i den vesle byen? 

Boken er ferdig skrevet og er under redaksjonell bearbeiding. Det har blitt en veldig spennende og innholdsrik bok om de tre unge detektivene, med noen drypp av Norges dramatiske historie. Inspirasjonen er Fredriksten Festning i Halden, der Petrus Jensen har sine røtter. Kan du se ham for deg, på research-tur med fotoapparat og notisblokk mellom de berømte gamle granittmurene? Han smiler lurt, klatrer i bratte, skjeve trapper og sniker seg inn i gamle, mørke fangehull ...

Boken kommer i januar eller februar. Gratis frakt ved forhåndsbestilling!

kr 269,00

"Håper at flere bøker er på vei, når vi nå har funnet en perle av noen bøker."
Heidi Victoria Såglund, mor til 12-åring, Halden.

"Jeg ble helt oppslukt av begge bøkene etter bare første avsnitt!"
Natalie, 14 år, Moss (om bok 1 og 2)

"De Tre Lykter er utrolig mye bedre enn de lette masseproduserte krimbøkene fra USA jeg leste i min ungdom (...) Norskskrevet spenningslitteratur til ungdom er mangelvare. Da er det godt å kunne konstatere at Halden-forfatteren Petrus Jensen med sin tredje bok har skapt en serie som det er vel verdt å følge videre."
Halden Arbeiderblads anmelder Terje V. Høvik (om De mystiske tøydukkene).

"Kjempeflotte spennende bøker som jeg har lest høyt for ungene mine på 12 + 14 år. Fint at det har kommet bøker for denne aldersgruppen som er såpass spennende at de fengsler, samtidig som de er koselige. Anbefales for alderen 10-14 år."
5-stjerners anmeldelse på Barytons Facebookside, Ingvild-Christin K. Widerøe, Skien.


Les flere uttalelser om De Tre Lykter-bøkene
- fra barn, foreldre, lærere, bokhandlere,
media og manuskonsulenter:


OVERSIKT OVER BØKER OG BOKPAKKER - KLIKK FOR Å SE MER OM HVER ENKELT