Bokpakke B - 3 bøker - kombiner som du vil

Pakkepris og fraktfritt!

Spenning på 60-tallet - gutter/jenter 9-14
Lissi, Luta og Fyrstikken dumper borti den ene krimgåten etter den andre. Detektivklubben De Tre Lykter blir til - for med lommelykter, mot og oppfinnsomhet er det unge trekløveret fast bestemt på å avsløre det kriminelle som foregår i ly av mørket! Les om hver bok ved å bla igjennom bildene og finne baksidene. Eller klikk deg inn på de enkelte bøkene her nedenfor for mer info, leserkommentarer og smaksprøver.

Vil du kjøpe hele serien på én gang, er denne bokpakken perfekt. Den gir deg også mulighet til å la tre forskjellige barn (barnebarn? tantebarn?) teste første bok i serien: Mannen som forsvant. Ønsker du totalt fire eller fem bøker, kjøper du dessuten kompletteringsbok B, se nedenfor. Ønsket antall/tittel presiseres i særskilt skjema på handlekurvsiden. Hvis alle bøkene, hvordan du enn kombinerer, kan sendes til samme adresse som Norgespakken, får du pakkepris med frakt inkludert (leveres innen 4-7 dager) - Bokpakke B:
kr 589,00 kr 717,00

"Jeg ble helt oppslukt av begge bøkene etter bare første avsnitt!"
Natalie, 14 år, Moss (om bok 1 og 2).

"Håper at flere bøker er på vei, når vi nå har funnet en perle av noen bøker."
Heidi Victoria Såglund, mor til 12-åring, Halden.

"De Tre Lykter er utrolig mye bedre enn de lette masseproduserte krimbøkene fra USA jeg leste i min ungdom (...) Norskskrevet spenningslitteratur til ungdom er mangelvare. Da er det godt å kunne konstatere at Halden-forfatteren Petrus Jensen med sin tredje bok har skapt en serie som det er vel verdt å følge videre."
Halden Arbeiderblads anmelder Terje V. Høvik (om De mystiske tøydukkene).

"Kjempeflotte spennende bøker som jeg har lest høyt for ungene mine på 12 + 14 år. Fint at det har kommet bøker for denne aldersgruppen som er såpass spennende at de fengsler, samtidig som de er koselige. Anbefales for alderen 10-14 år."
5-stjerners anmeldelse på Barytons Facebookside,
Ingvild-Christin K. Widerøe
, Skien.


Les flere uttalelser om De Tre Lykter-bøkene
- fra barn, foreldre, lærere, bokhandlere,
media og manuskonsulenter:


OVERSIKT OVER BØKER OG BOKPAKKER - KLIKK FOR Å SE MER OM HVER ENKELT