Bokpakke A, INNB. (bok 1+2+3)

Pakkepris
Spenning på 60-tallet - gutter/jenter 9-14

Lissi, Luta og Fyrstikken dumper borti den ene krimgåten etter den andre. Detektivklubben De Tre Lykter blir til under det første mysteriet - for med lommelykter, mot og oppfinnsomhet er det unge trekløveret fast bestemt på å avsløre det kriminelle som foregår i ly av mørket!

Les om hver bok ved å bla igjennom bildene og finne baksidene. Eller gå til de enkelte bøkenes sider for mer info, leserkommentarer og smaksprøver.

Med denne pakken har du en ypperlig anledning til å skaffe hele serien på én gang og samtidig spare penger! Du betaler bare en del av frakten, 49 kr, og bøkene leveres normalt innen 3-6 virkedager med Helt Hjem. 
Pakkepris:
kr 549,00 kr 717,00

"Jeg ble helt oppslukt av begge bøkene etter bare første avsnitt!"
Natalie, 14 år, Moss (om bok 1 og 2).

"Håper at flere bøker er på vei, når vi nå har funnet en perle av noen bøker."
Heidi Victoria Såglund, mor til 12-åring, Halden.

"De Tre Lykter er utrolig mye bedre enn de lette masseproduserte krimbøkene fra USA jeg leste i min ungdom (...) Norskskrevet spenningslitteratur til ungdom er mangelvare. Da er det godt å kunne konstatere at Halden-forfatteren Petrus Jensen med sin tredje bok har skapt en serie som det er vel verdt å følge videre."
Halden Arbeiderblads anmelder Terje V. Høvik (om De mystiske tøydukkene).

"Kjempeflotte spennende bøker som jeg har lest høyt for ungene mine på 12 + 14 år. Fint at det har kommet bøker for denne aldersgruppen som er såpass spennende at de fengsler, samtidig som de er koselige. Anbefales for alderen 10-14 år."
5-stjerners anmeldelse på Barytons Facebookside,
Ingvild-Christin K. Widerøe, Skien.


Les flere uttalelser om De Tre Lykter-bøkene
- fra barn, foreldre, lærere, bokhandlere,
media og manuskonsulenter:


OVERSIKT OVER BØKER OG BOKPAKKER - KLIKK FOR Å SE MER OM HVER ENKELT