Bokpakke A - SPESIAL - bok 1 + 2 + 3 i serien

SPESIALPRIS så lenge skolene er corona-stengt! Fraktfritt!

OBS! Så lenge skolene er stengt på grunn av corona-smitten, vil vi bidra til mer spenning og leselyst for barna hjemme og sender bøker portofritt til spesialpris - se nedenfor!

Spenning på 60-tallet - gutter/jenter 9-14
Lissi, Luta og Fyrstikken dumper borti den ene krimgåten etter den andre. Detektivklubben De Tre Lykter blir til - for med lommelykter, mot og oppfinnsomhet er det unge trekløveret fast bestemt på å avsløre det kriminelle som foregår i ly av mørket! Les om hver bok ved å bla igjennom bildene og finne baksidene. Eller gå til de enkelte bøkenes sider for mer info, leserkommentarer og smaksprøver.

Ordinær pris for de tre innbundne kvalitetsbøkene til sammen er 717 kr. Men så lenge skolene er corona-stengt, vil vi bidra til å bedre hjemmetilværelsen for både barn og foreldre med følgende to ekstraordinære tilbud:

Enten (1) - hvis du i disse smitte-tider vil ha dem sendt som brev rett til postkassen (åpning minst 25 mm), legger du én og én bok i handlekurven, og vi sender dem hver for seg - det koster oss 100 kr/bok i frakt, men det spanderer vi nå!

Eller (2)
- hvis det er OK for deg å hente en pakke på Post i butikk, bestiller du dem samlet til laveste pris her nedenfor. Da får du alle tre bøkene sendt som Norgespakken (Baryton spanderer frakten; leveres innen 4-7 dager) for bare
kr 499,00 kr 717,00

"Jeg ble helt oppslukt av begge bøkene etter bare første avsnitt!"
Natalie, 14 år, Moss (om bok 1 og 2).

"Håper at flere bøker er på vei, når vi nå har funnet en perle av noen bøker."
Heidi Victoria Såglund, mor til 12-åring, Halden.

"De Tre Lykter er utrolig mye bedre enn de lette masseproduserte krimbøkene fra USA jeg leste i min ungdom (...) Norskskrevet spenningslitteratur til ungdom er mangelvare. Da er det godt å kunne konstatere at Halden-forfatteren Petrus Jensen med sin tredje bok har skapt en serie som det er vel verdt å følge videre."
Halden Arbeiderblads anmelder Terje V. Høvik (om De mystiske tøydukkene).

"Kjempeflotte spennende bøker som jeg har lest høyt for ungene mine på 12 + 14 år. Fint at det har kommet bøker for denne aldersgruppen som er såpass spennende at de fengsler, samtidig som de er koselige. Anbefales for alderen 10-14 år."
5-stjerners anmeldelse på Barytons Facebookside,
Ingvild-Christin K. Widerøe, Skien.


Les flere uttalelser om De Tre Lykter-bøkene
- fra barn, foreldre, lærere, bokhandlere,
media og manuskonsulenter:


OVERSIKT OVER BØKER OG BOKPAKKER - KLIKK FOR Å SE MER OM HVER ENKELT