Femmere på rekke og rad for "Festningens hemmelighet"

27.10.2022

Av Petrus Jensen

Jeg er så glad for alle bokbloggere som leser den nye boka mi og sier sin mening om den! For litt siden kom den femte terningkast-anmeldelsen - og jammen ble det enda en femmer for "Festningens hemmelighet"! Denne gangen er det Hildes bokblogg som har lest den. Hun liker at dette handler om 1960-årene, sier hun, og skriver blant annet:

Synes forfatter har gjort en god jobb med fiksjon og virkelighet, ser han har satt seg godt inn fakta (...) gode beskrivelser, spesielt om festningen. (...) Liker skrivestilen, boka er lettlest og flyter godt med humoristiske innslag. Syntes det var passe spennende og skummelt for aldersgruppen, Hvert kapittel avsluttes spennende. Artig med dialekt på noen av karakterene. Anbefales på det varmeste.

Les hele anmeldelsen på Hildes bokblogg her!

Fler og fler oppdager De Tre Lykter

Det er altså bare å glede seg til en spennende og koselig lesestund, folkens! Fler og fler voksne oppdager at De Tre Lykter-bøkene er kjempefine å lese sammen med barn eller barnebarn. En manuskonsulent skrev om en av de første bøkene at det var lett å bli glad i karakterene. Og flere andre anmeldere, som har leste en av bøkene uten barn, har syntes de var spennende selv for en voksen. Så vil du ha spenning uten mord, sex og bannskap, vet du hva du har å gjøre. :)

Spør etter De Tre Lykter-bøkene i en vanlig bokhandel eller på biblioteket, eller bestill direkte fra Baryton Bokforlags nettbutikk. Her får du bøkene signert og dedisert, og du betaler bare for tre hvis du bestiller alle fire!